top of page

EMOCIJŲ PALEIDIMAI – KAIP PALEISTI SU VISAM?

Atnaujinta: 2023-10-25

Juokauju, kad pastarieji keli metai man buvo AŠARŲ METAI. Kiek daug visokių praktikų, kiek ieškojimų, bandymų, mažų sėkmių ir didelių nusivylimų. Tiek daug paleidimų, tačiau jausmas būdavo toks, kad pas psichologus, per emocijų paleidimų seansus, įvairias hipnozes, kvėpavimų sesijas ir visokiausius ritualus – prie kažkokių išgyvenimų prisiliečiu, tačiau visiškai iškrapštyt buvusių pūlių nepavykdavo. Vis kažkas slegia, nejaučiama vidinė harmonija. Ar jums tai pažįstama???


LIKUSIŲ NUOSKAUDŲ PRIEŽASTIS VIENA – BUVO PALEIDINĖJAMA TIK EMOCINIAME LYGMENYJE, O TIKRASIS PŪLINYS BUVO NEPALIESTAS – NEAPČIUOPTAS KŪNE.




GYVENIMĄ MES JAUČIAME KŪNU


Taip jau mes sukurti, kad viskas kas mums nutinka, į ką sureaguojame, kad ir kokią emociją jaučiame – tai jaučiame KŪNE. Sakote įsimylėjau – skraido pilve drugeliai. Aplankė nemaloni naujiena – SUPYKINO. Smarkiai jaudinatės – nesuvaldomai plaka širdis. Patyrėte netektį – purto šaltis, pykina, nemalonus jausmas ar net dusinimas krūtinėje. Kad ir ką išgyventumėte išgyvenate kūnu. KŪNAS PRISIMENA VISUS IŠGYVENIMUS.

KAIP ŽINOTI AR JŪSŲ KŪNE YRA NUSĖDĘ IŠGYVENIMAI (nepaleistos emocijos)?


Visos traumos, sukrėtimai, emociniai išgyvenimai, visa kas neišjausta - nusėda kūne. Todėl jeigu jaučiate kažkurios kūno dalies skausmus, įtampą, įribijimus, kūno sukaustymą – tai jums ženklas apie tai, kad jūs nepaleidote tos giliai įsišaknijusios emocijos (bloko). Pasižiūrėkite kaip atrodo depresija sergantis žmogus – kūnas sukaustytas, judesiai kampuoti, net kvėpavimas yra paviršutinis ir sunkus. Mes nešiojamės didžiausią išmintį savyje – tai yra savęs jautimą, savo kūno suvokimą. Todėl pasižiūrėkite, kurioje vietoje pas jus jaučiama įtampa ir žinosite ką turite išsispręsti.


KAIP MAN PAVYKO GALUTINAI PALEISTI IŠGYVENIMUS?


Pasidalinsiu patyrimu - atradimu, kuris man asmeniškai buvo proveržis paleidinėjant emocijas, kai jas išjausdavau visu 100 proc ir galutinai paleidau. Tai kombinacija – Kūno pojūčio ir kvėpavimo. Esmingiausia prisiliesti prie problemos šaknies kūne. Įėjus į tam tikras gilias asanas- kai apčiuopiu įtampą-skausmą, aš tame išbūnu, iškvėpuoju, lengvai, be spaudimo, su meile ir minkštumu savo kūnui, tai išgyventai patirčiai. Tik taikant tokį metodą sugebėjau visiškai paleisti kūne sėdėjusias įtampas. Lengvumas kūne materializuojasi lengvumu gyvenime.


GALI RINKTIS HARMONINGĄ GYVENIMĄ BE NUOSKAUDŲ


Jeigu gali rinktis harmoniją gyvenime, tai kam strigti susikaustyme ir disharmonijoje? Iš savo patirties galiu pasakyti, visokios praktikos atima daug laiko, kainuoja daug pinigų ir galų gale po visų bandymų prieisite prie vienos išvados. Tiktai JŪS savo vidiniu darbu galite susikurti harmoningesnį rytojų. Jums tereikia vadovautis savo kūno pojūčiu. Stebuklingos piliulės, guru ar vedlių kurie išspręs jūsų problemas nėra - esate tik jūs savo realybės kūrėjai. Belieka tik atsigręžti į save, į savo kūno pojūtį.


Greitu metu dienos šviesą išvys pirmoji online programa skirta atverti klubams ir paleisti klubuose glūdinčioms emocijoms. Na o iki to, jeigu nori, kad užvesčiau ant kelio ir padėčiau tau pajausti ir susidėlioti tau tinkamas asanas, kuriose galėsi paleisti visas kūno įtampas ir emocijas, kviečiu atvykti asmeniškai.

177 peržiūros0 komentarų

Comments


bottom of page